Autodesk Partner

Wij ondersteunen Autodesk en Autodesk resellers en bedrijven in Nederland en België met advies en ondersteuning om CAD en BIM software succesvol uit te rollen op het Citrix platform.

Wij volgen de ontwikkelingen op het CAD virtualisatie gebied nauwlettend en hebben geïnvesteerd in de oplossing. Zo hebben we vanuit ons Nederlands Datacenter twee test-omgevingen operationeel waarop de diverse Autodesk oplossingen beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen wij de nodige bewijslast leveren en pilots opbouwen om zo Autodesk partner en de eindgebruiker te ondersteunen.

Autodesk software wordt volledig ondersteund op Citrix. Citrix is een van de ‘Strategic Partners’ van Autodesk en Autodesk is lid van het Citrix® Global Alliance Programma, een van de belangrijkste spelers van het Citrix Partner Netwerk. Dit geeft de garantie dat de oplossingen aan beide kanten ondersteund zijn en support op geleverd wordt door beide partijen.

Nog betere support in de Autodesk 2014 suites. Autodesk heeft in de 2014 versie van de diverse suites de Citrix support nog verder verbeterd. Dit komt ondermeer tot uiting in de nieuwe System Requirements.

Volledige Citrix ondersteuning voor de volgende suites:

  • Building Design Suite
  • AutoCAD Design Suiteautodesk-logo-rgb-color-logo-black-text-medium
  • Plant Design Suite
  • Infrastructure Design Suite

Meer info over Autodesk Citrix Ready™ Products

Download Citrix_FAQ_2013_Products

Meer info over Autodesk’s Citrix-Ready™ gecertificeerde producten:

Download >>