Over ons

CSN Groep

BIM in the Cloud is een activiteit van CSN Groep.

De ondernemingen binnen CSN Groep zijn er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen business. De CSN Groep is actief in: IT-infrastructuren, Computerruimtes, Cloud Computing, Datamanagement en 2/3D CAD applicaties zowel on-premise als in de Cloud.

In onze dienstverlening onderscheiden wij de volgende IT-thema’s: performance, optimalisatie, beschikbaarheid, beheer, toegang en toepassing.

De bedrijven binnen CSN Groep

CRANEO Computerruimtes

CRANEO is de onafhankelijke specialist op het gebied van computerruimtes. Al ruim 12 jaar is CRANEO Computerruimtes een begrip op het gebied van ontwerpen, (her) inrichten en bouwen van computerruimtes. 

NET Services

NET Services is in Nederland dé kennispartner en leverancier voor bedrijven en organisaties die de hoogste eisen stellen aan optimale beschikbaarheid en beheersbaarheid van bedrijfskritische data en applicaties. 

SMART IT Services

U wilt optimale businesscontinuïteit? SMART IT Services is met vestigingen in Groningen, Leusden en Rotterdam actief als kennispartner en leverancier voor MKB.

DATACENTER Services

Kies voor flexibele, schaalbare en veilige IT-oplossingen door gedeeltelijke- of gehele uitbesteding van uw IT-infrastructuur in onze Nederlandse Datacenters. BIM in the Cloud draait in het datacenter van DATACENTER Services.

CAD Services

CAD Services helpt haar klanten al meer dan 15 jaar het product ontwikkelingsproces te optimaliseren. CAD Services is goed in oplossingen voor CAD uitdagingen, consultancy en trainingen.

Algemene voorwaarden CSN Groep

Algemene Voorwaarden CSN Groep BV_NL

Algemene Voorwaarden CSN Groep BV_UK