Webinar Summer Courses

Banner-website

Deze zomer kunt u zich inschrijven voor webinars om uw IT-kennis bij te houden. Handig want een webinar kunt u gewoon vanuit kantoor, thuis of on-the-go volgen. Zolang u maar beschikt over een computer, smartphone en/of een tablet.

Webinars

  1. Mobile Device Management – Met vrijheid komt verantwoordelijkheid
  2. Risico’s Networking en SMART Netwerkcheck
  3. Storage Tiering, wel of geen goed idee
  4. File sharing: gebruiker vs beheerder
  5. 3D CAD virtualisatie
  6. Meer performance met ScaleIO

Mobile Device Management

Vrijheid kan niet zonder controle. Met Mobile Device Management (MDM) geeft u uw medewerkers de vrijheid, maar houdt u de regie. Over uw data, over uw apps en – als u wilt – ook over de devices zelf.

Meer informatie en direct inschrijven >>

Netwerk in gevaar

“Wij zijn goed beveiligd”, “Wij hebben nooit last van virussen”, “wij zijn niet interessant genoeg voor een hacker”. Dit zijn zomaar een paar antwoorden die wij krijgen op de vraag; “Hoe staat het met uw beveiligingsbeleid?

Meer informatie en direct inschrijven >>

Storage Tiering, wel of geen goed idee

Wat kun je verwachten van gelaagdheid in een storage oplossing? Wat zijn de voordelen en nadelen. In welke situaties is het zinvol om hiervoor te kiezen

Meer informatie en direct inschrijven >>

File sharing: gebruiker vs beheerder

Hoe zit het met de NSA? Wie leest ermee? Wat gebeurt als één van de medewerkers het device verliest of uit dienst gaat? De controle op de data is totaal weg. En dan ook de tegenstrijdige belangen tussen gebruiker en beheerder.

Meer informatie en direct inschrijven >>

3D CAD virtualisatie

Wij willen u graag laten zien hoe u uw IT-infrastructuur optimaliseert voor 3D CAD virtualisatie en dat het werkt met maximale 3D performance. De GRID-technologie van NVIDIA laat bedrijven profiteren van desktop virtualisatie. Zonder vertraging en met maximale flexibiliteit!

Meer informatie en direct inschrijven >>

Meer performance met ScaleIO

EMC ScaleIO is een hyper-converged virtuele SAN. ScaleIO creëert uit bestaande server storage een virtuele SAN met schaalbare performance en on-demand capaciteit. Met ScaleIO is elke server eenvoudig een bouwsteen voor een bredere Software-Defined storage infrastructuur.

Meer informatie en direct inschrijven>>

 

Comments are closed.